неділю, 18 жовтня 2015 р.

Звіт. День захисника України.2015

12-16 жовтня у Знам’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів проведено уроки мужності в 5-12, 5-10 спеціальних класах, присвячені Дню захисника України. 
Мета: розширити знання учнів про нашу Батьківщину – Україну; виховувати в учнів любов до України, патріотизм, повагу до її захисників – учасників АТО; довести до свідомості учнів, що ми самі відповідаємо за долю нашої держави, що кожен українець повинен мати активну громадянську позицію щодо подій на сході України.
Так, класним керівником Толок Н.В. було проведено годину пам’яті  «Наші герої»,  Луценко С.М. – урок мужності «Зростаємо патріотами», Лазарєвою Т.В. – інформаційну годину «Слава героям», Юрчено В.В. - «Ми - українці», Дордюк О.А – змагання «Нумо, хлопці» , Новіцька Т.С. та Кузьменко О.В. - класна година , присвячена Дню захисника Вітчизни та інші.
Діти поглибили свої знання про нашу державу та події на сході України, намалювали малюнки для наших захисників, побажали їм якнайшвидше повернутися до своїх родин.
Учні підготували інформацію про Героїв  нашого міста, які загинули в зоні АТО. Леонід Порхун  розповів  про Віктора Голого, а Капітан Олександр про Цуркана Дмитра.
Також учні переглянули відео про Героїв, які захищали Донецький аеропорт під час бойових дій на сході країни.
Учні 7 спеціального та 10 класів разом з вчителем історії Андреєвою С.В. поклали квіти до пам’ятника героям-захисникам України.
Інформацію про проведені заходи розміщено на сторінках в Фейсбук   районної газети «Наша Знам'янщина», Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ та на сайті школи, блозі МО класних керівників.








 





Немає коментарів:

Дописати коментар